Η συμμετοχή των πολιτών στην διαδικασία ενσωμάτωσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητα της πόλης των Ιωαννίνων είναι πολύ σημαντική και θα συμβάλει στο να δημιουργηθούν κατάλληλες υποδομές και συνθήκες ώστε να μπορούμε να κάνουμε ποδήλατο, με ασφάλεια. Ο Δήμος Ιωαννιτών θα πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες για το ποδήλατο, διότι αποτελεί πυλώνα για να επικρατήσουν συνθήκες βιώσιμης κινητικότητας στην πόλη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Ιωαννιτών σας προσκαλεί να αφιερώσετε 5 λεπτά από τον χρόνο σας για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο (εδώ ο σύνδεσμος: https://bit.ly/3TXdFbh) που αναζητά τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τις επιθυμίες/προτάσεις των πολιτών που κάνουν ποδήλατο αλλά και των πολιτών που επιθυμούν να κάνουν.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και οι απαντήσεις θα αξιοποιηθούν από το Δήμο Ιωαννιτών για την καλύτερη ενσωμάτωση του ποδηλάτου στην πόλη.

Η συμμετοχική διαδικασία για την ενσωμάτωση του ποδηλάτου στην πόλη μας είναι σε εξέλιξη και σας περιμένουμε όλες και όλους την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18.00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο ‘Δημ. Χατζής’ (Παλαιά Σφαγεία) όπου θα γίνει το 2ο συμμετοχικό εργαστήρι για το ποδήλατο.